Jag heter Katarina Lundström och har alltid haft en stor passion för hälsa och friskvård, djur samt personlig utveckling.

I mitt liv har jag arbetat som Undersköterska inom de flesta områderna och skaffat mig en bred kunskapsbas att stå på. Jag har även arbetat som Mentalskötare inom den slutna psykiatrin.

Dock fick jag en mångårig utmattningsdepression pga svåra psykiska och fysiska påfrestningar från annan person. Jag har tidigare i mitt liv haft alkoholmissbruk/medberoende med allt vad det innebär, våld i hemmet och misshandel osv... Men jag har även tävlat i längdåkning på hög nivå. Så spannet är brett i mitt liv, men all denna erfarenhet har gett mig en stor erfarenhet och en stor ödmjukhet inför andra. Vi har alla vår egen resa att gå, och denna var min. Men missförstå mig rätt...jag är väldigt glad över att jag fått göra denna resa så att jag är den jag är idag, och där jag är idag framförallt!

Varför går jag ut med detta publikt? Ja, varför inte? Jag har inget att skämmas över och jag vet vart jag är idag. Jag har lyckats hela vägen ensam, något som tyvärr är få förunnat.Men det har gjort mig oerhört stark.

Jag har sett det mesta så att säga, men är idag helt fri från allt, och mår mycket bra i min relation till mig själv och andra. 

Då jag med min livserfarenhet och övrig kunskap började undra över mitt liv och vart jag var på väg i allt det nya, så kom jag till insikt om att jag inte alls ville arbeta i vården längre.

Nej, jag skulle göra något annat! Men vad?

Av en tillfällighet sökte jag mig till den andliga sidan och började utbilda mig till Medium, sedan Reikiterapeut och nu sist Livscoach. Oj vad var och en av dessa utbildningar har gett mig mycket på vägen. Jag är så tacksam! 

Jag har ju fått förmånen att arbeta med mig själv på djupet, och är nu redo att hjälpa dig. Vilka tjänster jag erbjuder ser du här på hemsidan. Det kommer fler tjänster vart efter.

Jag ser fram emot ett fint samarbete med dig, där jag möter dig precis där du är, och där du inte behöver känna dig trängd, rädd eller hjälplös. Tillsammans banar vi en ny väg!


Jag arbetar även med hundar och har en hunddagisutbildning med spetskompetens i flockhantering i botten.

              
 

Mina tjänster bokas via min sida på "BOKA DIREKT". Klicka på knappen nedan och välj tjänst.

  • Önska dig!
  • Dröm det!
  • Gör det!
Coaching är inte rådgivning, den som blir coachad tar själv fram lösningar.  Coaching är inte heller terapi och lägger ingen vikt på det förflutna, utan vi lägger focus på nuet och framtiden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev